tisdag 11 november 2008

Växthuset vintertidTjenixen igen!Nu har jag varit ute i mörkret och fotograferat växthuset. Det är ca 24 kvm och rymmer mestadels våra pelargoner. Tanken är att vi ska hålla värmen därinne med hjälp av en kamin och även en värmefläkt i reserv.


De står ganska tätt, men vad gör man? :o)

9 kommentarer:

 1. Härligt se hur det kom till! Och lika vackert vintertid som sommar!
  (Snyggt upplyst!)
  Och vad bra att ni kan ha växter där på vintern med! Det behövs ju hos er!;-)
  PS Har inte sett till dig "hos mig" på länge! Saknat dig!;-)... Fast jag anar vad du "jagar"!;-)....DS

  SvaraRadera
 2. Så snyggt det är. Och så fullt :)
  Är det lika fullt i ditt andra växthus? Dina karlar är verkligen händiga. Är sonen lika duktig som mannen? För i så fall har du ju det verkligen lyxigt ;)

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Tack för snälla kommentarer. Ja, sonen är på väg att bli lika händig som sin far...det ligger nog i blodet. :o)

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att du hittat till min blogg. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på ditt växthus ;0) så fint och så STORT! Själv har jag ett "vanligt" med aluminiumstomme, fast det är bättre än ingenting. Kommer titta in fler gånger till dig!

  SvaraRadera
 5. Så fint bygge! Vi byggde också i somras, det heter Lugnet.
  Du undrade över färgerna på det stämplade motivet. Just den bilden målade jag med lånade pennor på ett scrapcafé. Minns inte vad pennorna heter men dom kostar 25-30 kr/penna så jag har själv inte köpt dem. Jag brukar måla med vanliga vässbara färgpennor. Jag gör mest LO´s och har därför inte bästa utrustningen för korttillverkning egentligen.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Oj! Så härligt att ha växthus, speciellt när man har så många växter som du har. Så ljuvligt att gå ut till det ljuset och njuta av växterna.

  SvaraRadera
 7. Vilket fantastiskt växthus! Det ser jättemysigt ut när det är upplyst i mörkret, det kan vi behöva den här tiden när det inte blir riktigt ljust vissa dagar
  Ha en skön dag
  kram Karin

  SvaraRadera
 8. Hej Lydia,

  Tack för fina foton som du delar med dig av! Växthuset och din trädgård är jättefint tycker jag! Fast lite mera pelargoner får allt plats i växthuset::))

  Ha de bra!!
  Hälsningar Jessica, Ann Sofies pelargontok kompis

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails